Geplaatst op Geef een reactie

Workshop Card in the Box

Het zijn kaarten met een ‘wow’ effect. Een kaart die je uitvouwt tot doosje en neer kan zetten. In allerlei thema’s te maken om de ontvanger te verrassen! In deze workshop laat ik je zien, dat het doosje op zich niet zo moeilijk te maken is. Voor de opbouw van de inhoud is meer tijd nodig. Ervaring is niet noodzakelijk, je krijgt de werkbeschrijving mee naar huis, zodat je thuis nog een ontwerp kan maken. Als je er één gemaakt hebt, volgen er zeker meer!

IMG_20161101_171514854

Voor deze workshop gaan we vast in kerstsfeer met de stempelset Cookie Cutter Christmas. Een geweldig leuke set met eskimo, kerstman en rendier. Bijpassend designer series paper doet de rest. Aanmelden kan via facebook of via de mail. Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *