Geplaatst op Geef een reactie

Waar is het feestje?

Stampin’Up heeft een erg leuke kit (kant en klaar pakket) in de catalogus staan: de Sweet Stack Project Kit. Een heuse taart inclusief plateau! Twintig taartpuntjes met kaarsjes en versiering passen er op.

taart kit

In het pakket zitten witte taartpuntjes, 10 grote en 10 kleine. De taartpuntjes kun je bestempelen met de bijpassende stempel set  Sweet Stack, die je er los bij kunt bestellen. Natuurlijk zit er een handleiding bij, maar ook de kaarsjes, de strikjes en de slinger zijn meegeleverd. Ik vind het een erg leuke set om in elkaar te zetten, waarbij ik hulp kreeg van mijn dochter van 10. In de taartjes kun je een kleine traktatie kwijt, snoepjes of iets anders kleins. Je kan de kit bij mij bestellen om hem zelf te maken, maar ik kan hem ook kant en klaar voor je leveren tegen meerprijs.

taart kit  taart kit  taart kittaart kit

De Cuty Pie Thinlits Die heb ik ook. Hiermee maak je zelf de taartpuntjes van elke kleur papier die je wilt. Ik maakte een baby roze en blauwe, voor bijvoorbeeld een babyshower feestje. Maar wil je voor een bruiloft alleen maar witte, dan kan dat ook.    

taart 2  taart 4  taart 3taart 1  taart 5

Heb je wat te vieren? Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *