Geplaatst op Geef een reactie

De nieuwe jaarcatalogus is uit!

Jippie! De nieuwe catalogus is er! Wij mochten er als demonstratrice al een blik in werpen en alvast wat producten bestellen, lucky us. Per 2 juni is hij live geaan, we mogen de gids laten zien en jullie mogen er nu ook uit bestellen. Zulke leuke nieuwe dingen waar ik blij van word: cuty pie box, bakers box met bijbehorende stempels. Veel bundels in de gids ook, voordeel bij het bestellen van stempel en bijbehorende punch of framelits. Ik ga ze de aankomende tijd in de schijnwerper zetten, dan kun je zien wat ik bedoel. Wil je de catalogus zelf hebben? Neem contact met me op!

Nog meer leuks? Ja, er loopt een aktie tot eind juni. Als je het leuk lijkt om ook demonstratrice te worden om van alle voordelen zelf gebruik te maken en je besluit om  voor eind juni met me mee te doen, krijg je twee sets stempels kado! Interesse? Neem snel contact met me op en ik leg je alles uit.

In de aanloop naar de zomervakantie heb ik geen workshops gepland staan. Heb je zin in een leuke workshop (met nieuwe materialen) laat het me weten en we plannen een dagdeel in.

Jaarcatalogus 2015 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *