Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw jaar, nieuwe plannen en data!

Het nieuwe jaar is begonnen! In de afgelopen vakantie heb ik mijn doelen opgeschreven voor het nieuwe jaar. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn Stampin’ Up! business. Gaandeweg zullen jullie daar meer van merken natuurlijk. Ook heb ik data geprikt voor nieuwe workshops voor de aankomende drie maanden. Lijkt het thema je leuk? Schrijf je dan direkt in, dan ben je zeker van een plaats! Er wordt nog gewerkt aan bijpassende voorbeelden.

Meer goed nieuws: de nieuwe Spring Summer catalogus is uit! Deze is naast de jaarcatalogus en loopt tot 2 juni 2015. Er staan zoveel leuke voorjaarsdingen in! Voor valentijn, voor pasen, moederdag, vaderdag…. Kennismaken? Bestel een gidsje of boek een workshop. Of kijk online. Nieuwsgierig naar de echte producten en wil je ze uitproberen? Je snapt het al… klik!

Dan is er nog de Sale-A-Bration. Een fantastische aktie die loopt tot 31 maart 2015. Bestel je voor €60,- aan artikelen, dan mag je een gratis kadootje uitzoeken uit de folder. Bestel je voor €120,- dan kies je er twee uit, enzovoort. Interessant toch? En het zijn niet de minste artikelen…. stempels, designer papier, blendabilities, kits. Zo leuk. Ik kom tijd te kort om alles uit te proberen. Meer plaatjes volgen natuurlijk!

sab2015 a happy thing

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *