Geplaatst op Geef een reactie

Vooruitblik

Ik moet voor morgen op de kerstmarkt van de school van mijn dochter nog wat kadootjes afmaken om te verkopen. En dan is het wel klaar met de kerstmaaksels.

Met een half oog zit ik al te kijken naar het nieuwe jaar. Want per 6 janauri gaat de nieuwe catalogus in. En daar staan leuke dingen in! Dat is het leuke van demonstratrice zijn, je mag als eerste erin kijken…. en uit bestellen! Ziehier mijn doos vol nieuwe artikelen. Er is nog veel meer leuks: als de nieuwe gids uitkomt gaat ook de Sale-A-Bration van start! Een aktie waarbij je als je voor  € 60,- besteld, een GRATIS kadootje uit mag zoeken uit een speciaal gidsje. En ook daaruit mocht ik al kiezen. Altijd een feestje als de doos open gaat… nieuwe kleuren blendabilities, mijn gratis stempels… In de kerstvakantie begint mijn voorjaar al! Ik ga plannen maken voor workshops met de nieuwe artikelen. Hou mijn site (en/of mijn facebook) in de gaten voor updates!

spring

spring1  spring2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *