Geplaatst op Geef een reactie

Drukke tijden

November is alweer halverwege. Er zijn veel zaken die tegelijkertijd lopen deze maand. Mijn dochters verjaardag, met traktatie in stijl en een kinderfeestje en aan het einde van de maand het Event van Stampin’Up in Nuland. Hiervoor wil ik nog zo’n 25 stuks weggeef- cq ruilkadootjes maken. Oja, en nog een geplande workshop op dinsdagavond 25 november! Hiervoor heb ik mijn originele plan omgegooid. Ik kwam een erg leuke adventkalender tegen op Pinterest en vond dat die gewoon helemaal voldoet aan een workshop met de kersttijd in het verschiet! Omdat er nogal wat materiaal in gaat zitten, heb ik de prijs aan moeten passen naar  €10,- per persoon. Een voorbeeld van mijn hand is nog niet helemaal af (de bijbehorende stempel moest ik nog bestellen, detail), maar het plaatje wat mij inspireerde kan ik wel tonen natuurlijk. Kijk:

adventkalender

een tipje van de sluier! Nieuwsgierig? Hou dit blog in de gaten :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *