Geplaatst op Geef een reactie

Kerst komt eraan!

Het is ‘ineens’ november, koud en donker aan het eind van de middag. Echt tijd om aan kerst te gaan denken! Ik heb wat superleuke voorbeelden gemaakt van de prachtige materialen en kleuren van Stampin’Up!

Je kan natuurlijk in klassiek rood en donkergroen werken, maar in ijsblauw, pistache groen met wit ziet het er net zo prachtig winters uit! Wil je ook in winterse sferen komen? Het is echt de tijd om samen met wat vriendinnen aan de tafel te schuiven en een gezellige middag of avond bezig te zijn. Eerstvolgende data voor workshops zijn:

maandagavond 10 november, 19.30 – 22.00 u kerstster maken

dinsdagavond 25 november, 19.30 – 22.00 u doosje met kerstlabels maken

Komen deze data je niet uit? Neem contact met me op voor een ochtend, middag of avond die je wel kan!

doosje kerstlabels

kerstster open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *