Geplaatst op Geef een reactie

De nieuwe catalogus komt eraan!

En ik heb deze al digitaal doorgebladerd… dat maakt het demonstratorschap zo leuk! Je mag als eerste de nieuwe trends zien, de kleuren en de nieuwe stempels. Stampin’ Up! maakt daar altijd een feestje van met een jaarlijks evenement. Nu in deze tijd hebben ze dat in een andere vorm moeten doen en wij als demo’s onderling hebben er met video-bellen weer een eigen feestje van gemaakt. Want een feestje is de nieuwe catalogus wel! Ben je nieuwsgierig waarom ik zo enthousiast ben over de producten van Stampin’ Up!, dan kun je hier jouw gratis exemplaar aanvragen! Zodra ik een stapeltje catalogi in huis heb (half mei), dan zorg ik dat er een catalogus bij jou in de brievenbus valt! Wedden dat jij ook enthousiast wordt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *