Geplaatst op Geef een reactie

Workshop data 1e half jaar 2020

Wow, voor het eerst dat ik ‘2020’ moet typen, even wennen! Nieuw jaar op komst en snel ook. Met een mooie nieuwe voorjaarscatalogus en een Sale-A-Bration gids met gratis producten: een prachtig creatief jaar ligt voor ons! Laten we die maar goed beginnen met een aantal workshops.

Ik heb een ochtend in de maand ingeruimd voor ‘koffie & kaart’. Een ochtend gezellig twee makkelijke kaarten maken. Erg leuk voor beginnende creatievelingen, maar ook voor degene die thuis niet aan een kaartje maken toekomen. Er zijn voorbeelden, materialen en papier voorhanden en niet te vergeten: mijn hulp als je die nodig hebt! De ochtend duurt twee uurtjes en kost maar € 5,- per ochtend, inclusief materialen en koffie/thee. Opgeven is fijn, want dan weet ik op hoeveel deelnemers ik kan rekenen.

Overige workshops zijn ’s avonds en duren ca. 3 uur. Kijk welke dag je kan en geef je snel op om je plaatsje te reserveren. Tot gauw aan mijn tafel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *