Geplaatst op Geef een reactie

De voorjaarscatalogus is uit!

En wat staan er weer mooie artikelen in… de Succulent Garden is nog even mijn favoriet, samen met de Beautiful You stempelset. Wat het zo leuk maakt dit jaar, is dat de Sale-A-Bration artikelen er mooi op aansluiten. Zo heb je de set Custom Tee met bijpassende framelits en de SAB stempelset Designer Tee, die de set aanvult. En ook leuk nieuws: Stampin’Up heeft nu ook watercolor kleurpotloden, natuurlijk in Stampin’Up kleuren! Ik heb ze al uitgeprobeerd, ze kleuren fantastisch en het resultaat met een aqua painter is echt prachtig. Kortom, veel ideeën voor nieuwe workshops! Ik hoop ze snel uit te kunnen werken en op de site te zetten.

header_occasions17_blog_us

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *