Geplaatst op Geef een reactie

De herfst- en winter catalogus is uit!

Echt waar, kerst komt er weer aan! En ik heb de pepernoten ook al weer gezien in de winkel. Al genieten we nog van prachtig nazomer weer, het gezelligste seizoen staat voor de deur. Stampin’Up heeft prachtige nieuwe stempels, papier en ander moois uitgebracht om dit seizoen tot een feestje te maken. Mijn favoriete set tot nu toe is de Cookie Cutter Christmas, een stempelset en punch waar je heel creatief mee om kunt gaan. Voorbeeld?

holiday16_p06b-50Op Pinterest heb ik al zoveel leuke voorbeelden gezien met het poppetje! Ik heb met de set een workshop in de maak.

De gids kun je hier bekijken. Wil je de catalogus liever in papieren vorm ontvangen? Laat het me weten en je ontvangt hem gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *