Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe jaarcatalogus!

Per 1 juni is de nieuwe jaarcatalogus live! Ik ben in april naar de demo-dag (OnStage) in Amsterdam geweest en heb toen al gezien wat er voor moois instaat. Je wordt er hebberig van.  Ik kon zelf niet wachten om de leukste te kunnen bestellen. Zo zijn er ook weer nieuwe In Color kleuren bij, met de meest fantastische namen als bv Flirty Flamingo.  Ondertussen heb ik al met wat nieuwe sets kunnen spelen. Zoals met Baby Bear, een stempel in drie stappen waardoor je diepte in je afdruk krijgt. De beer lijkt wel heel echt hierdoor!

IMG_20160621_175841560

Neem ook een kijkje in de catalogus! Wil je liever een papieren exemplaar? Geen probleem, neem contact met me op om er één te krijgen. Wil je iets bestellen uit de gids? Geef het aan me door, dan kan het bij mijn verzamelbestelling erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *