Geplaatst op Geef een reactie

Blendabilities, kleuren voor volwassenen

Op het moment is kleuren voor volwassenen helemaal in. Kleurboeken, mooie stiften; bij de boekhandel is er een heel schap vol mee. Nu heeft Stampin’Up! hele mooie stempels die zich prima lenen om in te kleuren. Met, natuurlijk, prachtige stiften op alcohol basis in precies de goede kleuren van het papier. De stiften worden verkocht per 3 stuks in één kleurserie. Een donkere, een middel en een lichte kleur. De stift heeft een dunne kant en een dikke kant. Ik heb er al mee zitten oefenen en ze kleuren fantastisch! Je kunt er echt diepte mee creëren want de kleuren kun je heel mooi laten overlopen in elkaar (blenden).

Bij de mini-workshops op 28 september kan je ze zien en uitproberen. Wedden dat je verkocht bent?

blend zelf blendabilities

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *