Werkbeschrijving swap OnStage Utrecht 2018

Het OnStage evenement was weer superleuk! Het ontmoeten van andere demonstratrices is als altijd een feestje. Bij zo’n feestje ruil je met anderen een klein presentje. Ik heb voor deze editie gekozen voor een extra feestelijke swap omdat het 30 jarig bestaan van Stampin’ Up! gevierd wordt.

Nodig: stempelset: Beautiful You voor de dame en de tekst ‘Celebrate in style’ stempelset: Treat Time voor de tekst ‘Time to celebrate’ Cardstock: Black, restje Whisper White en stukje Galvanised paper. Inkt: Memento black en shimmer paint Frost White voor de dame. Cirkelpunch 1 1/2″ Sprig punch. Inhoud: theezakje.

Snij een stuk zwart cardstock van 16 cm bij 7. Rillen met lange kant boven: 2 – 9,3 en 9,8 cm. Stempel met Shimmer Paint de dame en tekst op het middelste paneel aan de buitenkant. Ik heb hiervoor met een dauber de stempel be-inkt. Stempel met Memento op een stukje Whisper White de tekst Time to Celebrate en punch uit met de cirkelpunch. Punch uit een restje Galvanised paper een takje met de Sprig punch. Plak met een gluedot het theezakje in de omslag en vouw het dicht. Plak het rondje met tekst met het takje eronder vast met Stampin’ Dimensionals zodat het flapje onder het rondje valt, maar nog wel open kan. Veel plezier met namaken!